שמן המופק מצמח האובליפיחה או בשמו הנוסף sea buckthorn.

השימוש בשמן רחב ומשתמשים בו למזון ולקוסמטיקה.

השמן עשיר בויטמין E , ביופלאבונואידים, אומגה 3,6 ו9.

אופן השימוש: בלקיחה פנימית: 2-5 טיפות, 3 פעמים ביום.

בשימוש חיצוני: בדילול עם שמן צמחי בריכוז נמוך.

כמות: 10 מ"ל בקבוק זכוכית

כל הכתוב אינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי

אסמכתאות

1. Nutritional and antimicrobial property of seabuckthorn (Hippophae sp.) seed oil

Kaushal, Manisha Sharma, P C

http://nopr.niscair.res.in/image/title.jpg           Dec-2011

2. Research progress on the medicinal and nutritional properties of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides)

  1. Kanayama,K. Kato,T. Stobdan,G. G. Galitsyn,A. V. Kochetov &K. Kanahama

Pages 203-210   29 Feb 2012

Download citation https://doi.org/10.1080/14620316.2012.11512853

https://www.tandfonline.com/toc/thsb20/current